Legetøj til Institutioner

Leder du efter legetøj til institutioner eller kommunalt regi? Man kan betale med betalingskort, samt er det også muligt for offentlige institutioner at betale via EAN nummer.

EAN Betaling – Sådan gør du:

  1. Find de ønskede varer og læg dem i indkøbskurven
  2. Gå til “Kassen” og vælg “Coolrunner Erhverv” (ellers vises EAN Betaling ikke)
  3. Vælg herefter “EAN Betaling”
  4. I “Bemærkning til ordren” skrives EAN Nummer og andre relevante oplysninger”
  5. Tryk herefter “Afgiv ordre”

Vi laver derefter en e-faktura på de ønskede varer, med betaling via EAN nr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

BabyKidz.dk >> Legetøj

EAN Betaling – Sådan gør du ved større køb:

Køber du for mere end kr. 2.500,- eller ønsker du varer som ikke umiddelbart er på siden, så kan vi sikkert skaffe dem hjem, og derfor kan vi lave et samlet tilbud til Jer.

  1. Download bestillingsliste her
  2. Find de ønskede varer og antal, udfyld bestillingsliste
  3. Send bestillingsliste på e-mail til: kontakt@babykidz.dk

Vi laver derefter en e-faktura på de ønskede varer, med betaling via EAN nr.

BabyKidz.dk >> Legetøj

Vi laver gerne et samlet tilbud

Søger Jeres institution, SFO, Børnehave, skole mm. efter specifikt legetøj. Som ikke er på BabyKidz.dk hjemmeside, så hjælper vi gerne med at finde varerne ved diverse leverandører og lave et samlet tilbud på det.

Vi giver også gerne en større mængderabat, hvis der laves et større køb over kr. 2.500,-. Vi laver derfor gerne et specifikt tilbud til Jer ud fra de ønskede varer, så i kan få ekstra rabat på legetøjet.

Institutions legetøj – Vi anbefaler

Hvilke legetøj er der? Hvilket legetøj vil være gode til en institution, skole, SFO, børnehave? Vi har herunder samlet lidt af det legetøj, som er godt kreativt, motorisk udviklende og sjovt.

Legetøj som vi anbefaler:

PlayMais – PlayMais er kreativt legetøj, der er økologisk og 100% biologisk nedbrydelig og dermed uskadelig for vores miljø.

PlayMais er god til opbygning af barnets sociale relationer, til fagligt arbejde med tal, bogstaver, former, farver og til udvikling af finmotorikken. Overgangen fra 2D til 3D medfører, at børn hurtigt kommer i gang med at lege med PlayMais.

Loom Bands – Et super godt kreativt legetøj, der hjælper børn med at udøve deres kreativitet og finmotorik.

Hacky Sacks – Hacky Sack blev kendt i 70 & 80’erne og blev hurtig en stor dille i hele verden. Med en hacky sack kan man lave de fedeste tricks. Legen med en hacky sack er motorisk udviklende og virkelig sjovt generelt.

Udendørs legetøj – Her finder du udendørs legetøj til institutioner, såsom sjippetorv, mål, rebound net osv. Ønskes specielle ting – lad os høre hvilke? Så kan vi sikkert skaffe dem til en god pris.

 

 

Tags: legetøj til institutioner, legetøj institutioner, institutions legetøj, udendørs legetøj til institutioner.