Info & Kontakt

Kontakt BabyKidz Kundeservice

Vil du have fat i BabyKidz, har du spørgsmål til et produkt, til en levering, en forespørgsel på en vare eller andet – Så kontakt os på nedenstående kontaktformular eller på e-mail: kontakt@babykidz.dk.

Vi svarer hurtigst muligt

Nyttigt info

Corona – Covid-19 – Vi sender alle ordre som normalt, uden ekstra leveringstid. Ønsker du hjemmelevering koster det 69,-.

Nyhedsbrev – Er du interesseret i rabatkoder, tilbud, nyheder – så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Nem-id ved Betaling –  Vi understøtter den nyeste og mest sikre 3-D Secure betalings teknologi på vores webshop, også kaldet 2-trins godkendelse. Derfor kan du blive bedt om at godkende dit køb med bl.a. Nem-Id.

Dette blev et lovkrav fra EU den 14. september 2019. Dette gør at handel på nettet er mere sikker for dig som kunde.

>>>  Læs mere om 3-D Secure (2-trins godkendelse) her.

Fejl i mobilnummer ved ordre – Hvis den siger “Telefonnummer ugyldig” – er det oftest fordi du har skrevet et tal for meget eller at du også har tilføjet landekoden (0045 eller +45), dette skal ikke tilføjes under mobilnummer. Kun tilføj de 8 cifre uden landekode. Landekoden står automatisk i et andet felt foran.

EAN Faktura – Offentlige Institutioner – Ønsker du at betale med E-faktura, så læs mere her.

Ordre – Når du modtager e-mail med “Ordre gennemført”, har vi færdiggjort din ordre og den bliver sendt indenfor 12 timer. Du modtager direkte e-mail/besked fra PostNord når din pakke er på vej. Hvis disse udebliver er det oftest fordi den er røget i dit Spam filter eller du har tastet en forkert e-mail ved bestilling.

Vi sender altid en ordrebekræftelse når du har gennemført betalingen, hvis denne udebliver – så er det vigtigt at du kontakter os via kontaktformularen. Oftest er det fordi den er røget i Spam filter eller du har tastet en forkert e-mail v/ bestilling. Ved bestilling med MobilePay kan ordrebekræftelsen på selve e-mail i øjeblikket være længere om at komme.

Levering – PostNord – 1-2 dages leveringstid. Læs mere om leveringstider mm. under Handelsbetingelser.

Returnering – Ved returneringer eller udnyttelse af fortrydelsesret, da indlæg gerne kopi af faktura og besked om hvorfor det returneres (evt. udnyttelse af fortrydelsesretten). Print og udfyld venligst denne formular og send den sammen med returvaren. For yderligere information, læs da vores Handelsbetingelser.

Rabatkoder – Hvis du har en rabatkode til BabyKidz.dk, så skal den indtastes ved “Check Ud” eller “Kurv”-siden, og rabatten bliver herefter fratrukket. For at få maksimalt ud af din rabatkode, hvis den er på et fast beløb – Da skal der købes minimum for det beløb rabatkoden er på. Hvis rabatkoden er en % rabat, da fratrækkes denne på samme måde, dog er der intet minimum køb.

Sengetøj størrelser – Bemærk! Der findes flere størrelser af bl.a. junior sengetøj, tjek størrelsen inden køb. Læs mere om størrelser på sengetøj og tøj her.

Udsolgte varer – Oplever du udsolgte varer som kunne have din interesse, da kan vi i mange tilfælde skaffe den samme vare indenfor 7 hverdage – Så kontakt os og giv besked herom.

Click & Collect – Bestil og hent dine varer selv i “9330 Dronninglund” og spar fragten. Læs mere her.