Info & Kontakt

Kontakt BabyKidz Kundeservice

Vil du have fat i BabyKidz, har du spørgsmål til et produkt, til en levering, en forespørgsel på en vare eller andet – Så kontakt os gerne på nedenstående kontaktformular, på e-mail: kontakt@babykidz.dk eller ring  mandag til fredag mellem kl 12.00 og 16.00 +45 60154727.

Vi svarer hurtigst muligt

Nyttigt info

Levering & Click & Collect

 • PostNord – 1-2 hverdages leveringstid. Læs mere om leveringstider mm. under Handelsbetingelser.
 • Fri Fragt – Fri Fragt til valgt pakkeshop/boks på alle ordrer over 299,-
 • Click & Collect – Bestil og hent dine varer selv og spar fragten. Læs mere her.
 • Butik/Lager – Lageret er desuden åben for besøgende/kunder hver torsdag og fredag mellem kl. 11-15. Du er velkommen til at kigge forbi.

Ordre

 • Ordrebekræftelse mm. – Når du modtager e-mail med “Ordre gennemført”, har vi færdiggjort din ordre og den bliver sendt indenfor 12 timer. Du modtager direkte e-mail/besked fra PostNord når din pakke er på vej. Hvis disse udebliver er det oftest fordi den er røget i dit Spam filter eller du har tastet en forkert e-mail ved bestilling. Vi sender altid en ordrebekræftelse når du har gennemført betalingen, hvis denne udebliver – så er det vigtigt at du kontakter os via kontaktformularen. Oftest er det fordi den er røget i Spam filter eller du har tastet en forkert e-mail v/ bestilling. 

Fejl i mobilnummer ved ordre

 • Fejl ved afgivelse af ordre – Hvis den siger “Telefonnummer ugyldig” – er det oftest fordi du har skrevet et tal for meget eller at du også har tilføjet landekoden (0045 eller +45), dette skal ikke tilføjes under mobilnummer. Kun tilføj de 8 cifre uden landekode. Landekoden står automatisk i et andet felt foran.

Nem-id ved Betaling

 • Nem-ID / 2-trins godkendelse – Vi understøtter den nyeste og mest sikre 3-D Secure betalings teknologi på vores webshop, også kaldet 2-trins godkendelse. Derfor kan du blive bedt om at godkende dit køb med bl.a. Nem-Id. Dette blev et lovkrav fra EU den 14. september 2019. Dette gør at handel på nettet er mere sikker for dig som kunde.

>>>  Læs mere om 3-D Secure (2-trins godkendelse) her.

Returnering

 • Ved returneringer eller udnyttelse af fortrydelsesret, da indlæg gerne kopi af faktura og besked om hvorfor det returneres (evt. udnyttelse af fortrydelsesretten). Print og udfyld venligst denne formular og send den sammen med returvaren. For yderligere information, læs da vores Handelsbetingelser.

EAN Faktura

 • Bl.a. Offentlige Institutioner – Ønsker du at betale med E-faktura, så læs mere her.

Nyheder & Tilbud

 • Nyhedsbrev – Er du interesseret i rabatkoder, tilbud, nyheder – så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.
 • Rabatkoder – Hvis du har en rabatkode til BabyKidz.dk, så skal den indtastes ved “Check Ud” eller “Kurv”-siden, og rabatten bliver herefter fratrukket. For at få maksimalt ud af din rabatkode, hvis den er på et fast beløb – Da skal der købes minimum for det beløb rabatkoden er på. Hvis rabatkoden er en % rabat, da fratrækkes denne på samme måde, dog er der normalt intet minimums køb (med mindre andet er anført).
 • Følg os på Facebook og Instagram – Er du interesseret i de seneste nyheder og tilbud fra BabyKidz.dk – Så følg os meget gerne på Instagram og  Facebook.

Tøj & Sengetøj Størrelser

Vareforespørgsel

 • Udsolgte varer – Oplever du udsolgte varer som kunne have din interesse, da kan vi i mange tilfælde skaffe den samme vare indenfor 7 hverdage – Så kontakt os og giv besked herom.
 • Andre varer – Ønskes varer som vi ikke har, men kunne have din interesse – så kontakt os gerne. Så vil vi se om denne vare kan skaffes hjem til dig.

Vi støtter CoolUnite

 • BabyKidz.dk støtter CoolUnite. Vi støtter Coolunite fordi de bl.a støtter op omkring det nye hospice for børn Strandbakkehuset, Lukashuset samt Pausehuset Ønskeland på Øland. De 3 steder er alle steder, hvor børn der har det svært eller er ramt af sygdom kan få et ophold, hvor man kommer lidt væk fra den svære dagligdag og får tankerne hen på noget andet.