Info & Kontakt

Kontakt BabyKidz Kundeservice

Vil du have fat i BabyKidz, har du spørgsmål til et produkt, til en levering, en forespørgsel på en vare eller andet – Så kontakt os på email kontakt@babykidz.dk eller her:

  Vi svarer hurtigst muligt

  Nyttigt info

  Corona – Covid-19 – Vi sender alle ordre som normalt, uden ekstra leveringstid. Ønsker du hjemmelevering koster det 69,-.

  Ordre – Når du modtager e-mail med “Ordre gennemført”, har vi færdiggjort din ordre og den bliver sendt indenfor 12 timer. Du modtager direkte e-mail/besked fra GLS når din pakke er på vej. Hvis disse udebliver er det oftest fordi den er røget i dit Spam filter eller du har tastet en forkert e-mail ved bestilling.

  Vi sender altid en ordrebekræftelse når du har gennemført betalingen, hvis denne udebliver – så er det vigtigt at du kontakter os via kontaktformularen. Oftest er det fordi den er røget i Spam filter eller du har tastet en forkert e-mail v/ bestilling.

  Levering – GLS – 1-2 hverdages leveringstid. Du vil herefter inden for 48 timer modtage et trackingnummer/besked fra GLS. Læs mere om leveringstider mm. under Handelsbetingelser.

  Returnering – Ved returneringer eller udnyttelse af fortrydelsesret, da indlæg gerne kopi af faktura og besked om hvorfor det returneres (evt. udnyttelse af fortrydelsesretten).  For yderligere information, læs da vores Handelsbetingelser.

  Rabatkoder – Hvis du har en rabatkode til BabyKidz.dk, så skal den indtastes ved “Check Ud” eller “Kurv”-siden, og rabatten bliver herefter fratrukket. For at få maksimalt ud af din rabatkode, hvis den er på et fast beløb – Da skal der købes minimum for det beløb rabatkoden er på. Hvis rabatkoden er en % rabat, da fratrækkes denne på samme måde, dog er der intet minimum køb.

  Sengetøj størrelser – Bemærk! Der findes flere størrelser af bl.a. junior sengetøj, tjek størrelsen inden køb. Læs mere om størrelser på sengetøj og tøj her.

  Udsolgte varer – Oplever du udsolgte varer som kunne have din interesse, da kan vi i mange tilfælde skaffe den samme vare indenfor 7 hverdage – Så kontakt os og giv besked herom.

  Hent selv – Bestil og hent dine varer selv i “9330 Dronninglund” og spar fragten. Læs mere her.