Kontakt Os

Kontakt BabyKidz Kundeservice

Vil du have fat i BabyKidz, har du spørgsmål til et produkt, til en levering, en forespørgsel på en vare eller andet – Så kontakt os på email kontakt@babykidz.dk eller her:

Vi svarer hurtigst muligt

Nyttigt info

Sengetøj størrelser – Bemærk! Der findes flere størrelser af bl.a. junior sengetøj, tjek størrelsen inden køb. Læs mere om størrelser på sengetøj og tøj her.

Udsolgte varer – Oplever du udsolgte varer som kunne have din interesse, da kan vi i mange tilfælde skaffe den samme vare indenfor 7 hverdage – Så kontakt os og giv besked herom.

Hent selv – Bestil og hent dine varer selv i “9330 Dronninglund” og spar fragten. Læs mere her.

Ordre – Mangler du en ordrebekræftelse? Tjek dit e-mail Spam filter eller uønsket mail, så ligger den ofte heri. Vi sender altid en ordrebekræftelse når du har gennemført betalingen, hvis denne udebliver – så er det vigtigt at du kontakter os.

Levering – Der er ca. 1-4 hverdages leveringstid på DAO Pakker. Pakker bliver leveret med DAO, Bring eller PostNord. Ordre afgivet inden kl.11:00 på hverdage, bliver afsendt samme dag. Du vil herefter modtage et trackingnummer fra DAO, Bring eller PostNord. Læs mere om leveringstider mm. under Handelsbetingelser.

Returnering – Ved returneringer eller udnyttelse af fortrydelsesret, læs da vores Handelsbetingelser – Her finder du også vores returadresse, leveringstid, samt generel info om BabyKidz.

Kontakt BabyKidz – Brug gerne kontaktformularen vedr. returnering, forespørgsler, spørgsmål til et produkt, til en levering, til en vare. Sælgere og marketings-folk – Brug kontaktformular!

Rabatkoder – Hvis du har en rabatkode til BabyKidz.dk, så skal den indtastes ved “Check Ud” eller “Kurv”-siden, og rabatten bliver herefter fratrukket. For at få maksimalt ud af din rabatkode, hvis den er på et fast beløb – Da skal der købes minimum for det beløb rabatkoden er på. Hvis rabatkoden er en % rabat, da fratrækkes denne på samme måde, dog er der intet minimum køb.

Kort Om Os & BabyKidz

Vores familie

Hej – Vi valgte for nogle år tilbage (i 2017) at starte webshoppen BabyKidz.dk, for at sælge legetøj & sengetøj mm. Vi bor i Dronninglund i Nordjylland, hvorfra vi også sender varerne ud fra vores webshop. Vi har selv 2 mindre børn (Olivia & Linus), så vi ved nogenlunde derfra hvad der hitter ved børnene 🙂 Da vi begge arbejder ved siden af, da kan vi nemmest kontaktes via kontaktformularen eller den viste e-mail her på siden (vi prøver altid at svare indenfor 24 timer og oftest hurtigere).

Vores mål med BabyKidz er; at levere gode priser på unikke mærker, som altid er i højeste kvalitet, samt accessoires, legetøj, skole- & skriveartikler til børn fra 0 og op til 12 år. Vi springer ofte engros ledet over, dvs. mellemmanden, ligesom vi ofte køber partier – og kan derfor sælge gode brands, og populære varer til lave priser i forhold til konkurrenter.

Vi ser frem til at handle med dig – de bedste hilsner fra os.