Info & Kontakt

Kontakt BabyKidz Kundeservice

Vil du have fat i BabyKidz, har du spørgsmål til et produkt, til en levering, en forespørgsel på en vare eller andet – Så kontakt os på email kontakt@babykidz.dk eller her:

Vi svarer hurtigst muligt

Nyttigt info

Corona – Covid-19 – Vi sender alle ordre som normalt, uden ekstra leveringstid. Ønsker du hjemmelevering koster det 69,-. Vi har også en smule hånddesinfektion på lager her, hvis du mangler dette.

Ordre – Når du modtager e-mail med “Ordre gennemført”, har vi færdiggjort din ordre og den bliver sendt indenfor 12 timer. Du modtager direkte e-mail/besked fra DAO, Bring, PostNord når din pakke er på vej (indenfor 48 timer efter ordren er gennemført). Hvis disse udebliver er det oftest fordi den er røget i dit Spam filter eller du har tastet en forkert e-mail ved bestilling.

Vi sender altid en ordrebekræftelse når du har gennemført betalingen, hvis denne udebliver – så er det vigtigt at du kontakter os via kontaktformularen. Oftest er det fordi den er røget i Spam filter eller du har tastet en forkert e-mail v/ bestilling.

Levering – DAO – Der er ca. 2-4 hverdages leveringstid på DAO Pakker. PostNord 1-2 dages leveringstid. Pakker bliver leveret med DAO, Bring eller PostNord. Ordre afgivet inden kl.10:00 på hverdage, bliver afsendt samme dag. Du vil herefter inden for 48 timer modtage et trackingnummer/besked fra DAO, Bring eller PostNord. Læs mere om leveringstider mm. under Handelsbetingelser.

Returnering – Ved returneringer eller udnyttelse af fortrydelsesret, da print og udfyld venligst denne formular og send den sammen med returvaren. For yderligere information, læs da vores Handelsbetingelser.

Rabatkoder – Hvis du har en rabatkode til BabyKidz.dk, så skal den indtastes ved “Check Ud” eller “Kurv”-siden, og rabatten bliver herefter fratrukket. For at få maksimalt ud af din rabatkode, hvis den er på et fast beløb – Da skal der købes minimum for det beløb rabatkoden er på. Hvis rabatkoden er en % rabat, da fratrækkes denne på samme måde, dog er der intet minimum køb.

Sengetøj størrelser – Bemærk! Der findes flere størrelser af bl.a. junior sengetøj, tjek størrelsen inden køb. Læs mere om størrelser på sengetøj og tøj her.

Udsolgte varer – Oplever du udsolgte varer som kunne have din interesse, da kan vi i mange tilfælde skaffe den samme vare indenfor 7 hverdage – Så kontakt os og giv besked herom.

Hent selv – Bestil og hent dine varer selv i “9330 Dronninglund” og spar fragten. Læs mere her.

Kort Om Os & BabyKidz

Vores familie

Hej – Vi valgte for nogle år tilbage (i 2017) at starte webshoppen BabyKidz.dk, for at sælge legetøj & sengetøj mm. Vi bor i Dronninglund i Nordjylland, hvorfra vi også sender varerne ud fra vores webshop. Vi har selv 2 mindre børn, så vi ved nogenlunde derfra hvad der hitter ved børnene 🙂 Da vi begge arbejder ved siden af, da kan vi nemmest kontaktes via kontaktformularen eller den viste e-mail her på siden (vi prøver altid at svare indenfor 24 timer og oftest hurtigere).

Vores mål med BabyKidz er; at levere gode priser på unikke mærker, som altid er i højeste kvalitet, samt accessoires, legetøj, skole- & skriveartikler til børn fra 0 og op til 12 år. Vi springer ofte engros ledet over, dvs. mellemmanden, ligesom vi ofte køber partier – og kan derfor sælge gode brands, og populære varer til lave priser i forhold til konkurrenter.

Vi ser frem til at handle med dig – de bedste hilsner fra os.