Kontakt Os

Kontakt BabyKidz Kundeservice

Vil du have fat i BabyKidz, har du spørgsmål til et produkt, til en levering, en forespørgsel på en vare eller andet – Så kontakt os på email kontakt@babykidz.dk eller her:

 

Vi svarer hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer.

Nyttigt info

Udsolgte varer – Oplever du udsolgte varer som kunne have din interesse, da kan vi i mange tilfælde skaffe den samme vare indenfor 7 hverdage – Så kontakt os og giv besked herom.

Begrænset lager – Står der i varebeskrivelsen, at der er et begrænset antal eller begrænset lager – Så kan vi ikke skaffe mere end det antal der er på shoppen.

Ordre – Mangler du en ordrebekræftelse? Tjek dit e-mail Spam filter eller uønsket mail, så ligger den ofte heri. Vi sender altid en ordrebekræftelse når du har gennemført betalingen, hvis denne udebliver – så er det vigtigt at du kontakter os.

Levering – Der er 1-4 hverdages leveringstid på Standart Pakker. Pakker bliver leveret med DAO eller PostNord. Ordre afgivet inden kl.11:00 på hverdage, bliver afsendt samme dag. Du vil modtage et trackingnummer fra DAO eller PostNord. Læs mere om leveringstider mm. under Handelsbetingelser.

Returnering – Ved returneringer eller udnyttelse af fortrydelsesret, læs da vores Handelsbetingelser – Her finder du også vores returadresse, leveringstid, samt generel info om BabyKidz.

Kontakt BabyKidz – Brug gerne kontaktformularen vedr. returnering, forespørgsler, spørgsmål til et produkt, til en levering, til en vare. Sælgere og marketings-folk – Brug kontaktformular!

Rabatkoder – Hvis du har en rabatkode til BabyKidz.dk, så skal den indtastes ved “Check Ud” eller “Kurv”-siden, og rabatten bliver herefter fratrukket. For at få maksimalt ud af din rabatkode, hvis den er på et fast beløb – Da skal der købes minimum for det beløb rabatkoden er på. Hvis rabatkoden er en % rabat, da fratrækkes denne på samme måde, dog er der intet minimum køb.

Kort om BabyKidz

BabyKidz sælger pige- og drengetøj, tøj til baby, legetøj, Skole- & skriveartikler. Vi har fortrinsvis tøj i størrelsen fra 0 til 7 år, dog har vi enkelte varer til større børn op til 10 år.

Vores mål med BabyKidz er; at levere gode priser på unikke tøj mærker, som altid er i højeste kvalitet, samt accessoires, legetøj, skole- & skriveartikler til børn fra 0 og op til 12 år.

Vi springer ofte engros ledet over, dvs. mellemmanden, ligesom vi ofte køber partier – og kan derfor sælge gode brands, mærketøj og lækre designs til lave priser i forhold til konkurrenter.

Vi støtter miljøvenlig indpakning – Vi går op i at skåne miljøet og vores klodes begrænsede ressourcer, og er fokuseret på at minimere forbruget af emballage.