Kontakt Os

Kontakt BabyKidz Kundeservice

Vil du have fat i BabyKidz, har du spørgsmål til et produkt, til en levering, en forespørgsel på en vare eller andet – Så kontakt os på email kontakt@babykidz.dk eller her:

 

Vi svarer hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer.

Nyttigt info

Squishy tilbagekaldt – Kan jeg få pengene tilbage? “Miljøstyrelsen har erklæret 12 testede squishy produkter for ulovlige. Derfor kan du gå i butikken og få pengene retur, hvis du har købt én af de 12 testede squishies. Det oplyser Paula Brammann, juridisk konsulent hos Forbrugerrådet Tænk.” Hos BabyKidz.dk handler det om 2 slags, Jumbo Squishy Cat Burger og den store Jumbo Squishy Isvaffel. Har du købt én af disse – så kan du få pengene tilbage for dem.

Vores Squishies har tidligere gennemgået de obligatoriske tests, og er blevt CE Godkendt, men vi har dog valgt at fjerne alle squishies fra webshoppen.

 

Udsolgte varer – Oplever du udsolgte varer som kunne have din interesse, da kan vi i mange tilfælde skaffe den samme vare indenfor 7 hverdage – Så kontakt os og giv besked herom.

Begrænset lager – Står der i varebeskrivelsen, at der er et begrænset antal eller begrænset lager – Så kan vi ikke skaffe mere end det antal der er på shoppen.

Ordre – Mangler du en ordrebekræftelse? Tjek dit e-mail Spam filter eller uønsket mail, så ligger den ofte heri. Vi sender altid en ordrebekræftelse når du har gennemført betalingen, hvis denne udebliver – så er det vigtigt at du kontakter os.

Levering – Der er 1-4 hverdages leveringstid. Pakker bliver leveret med DAO eller PostNord. Ordre afgivet inden kl.11:00 på hverdage, bliver afsendt samme dag. Du vil modtage et trackingnummer fra DAO eller PostNord. Læs mere om leveringstider mm. under Handelsbetingelser.

Returnering – Ved returneringer eller udnyttelse af fortrydelsesret, læs da vores Handelsbetingelser – Her finder du også vores returadresse, leveringstid, samt generel info om BabyKidz.

Kontakt BabyKidz – Brug gerne kontaktformularen vedr. returnering, forespørgsler, spørgsmål til et produkt, til en levering, til en vare. Sælgere og marketings-folk – Brug kontaktformular!

Rabatkoder – Hvis du har en rabatkode til BabyKidz.dk, så skal den indtastes ved “Check Ud” eller “Kurv”-siden, og rabatten bliver herefter fratrukket. For at få maksimalt ud af din rabatkode, hvis den er på et fast beløb – Da skal der købes minimum for det beløb rabatkoden er på. Hvis rabatkoden er en % rabat, da fratrækkes denne på samme måde, dog er der intet minimum køb.

Kort om BabyKidz

BabyKidz sælger pige- og drengetøj, tøj til baby, legetøj, Skole- & skriveartikler. Vi har fortrinsvis tøj i størrelsen fra 0 til 7 år, dog har vi enkelte varer til større børn op til 10 år.

Vores mål med BabyKidz er; at levere gode priser på unikke tøj mærker, som altid er i højeste kvalitet, samt accessoires, legetøj, skole- & skriveartikler til børn fra 0 og op til 12 år.

Vi springer ofte engros ledet over, dvs. mellemmanden, ligesom vi ofte køber partier – og kan derfor sælge gode brands, mærketøj og lækre designs til lave priser i forhold til konkurrenter.

Vi støtter miljøvenlig indpakning – Vi går op i at skåne miljøet og vores klodes begrænsede ressourcer, og er fokuseret på at minimere forbruget af emballage.