Kontakt Os

Kontakt BabyKidz Kundeservice

Vil du have fat i BabyKidz, har du spørgsmål til et produkt, til en levering, en forespørgsel på en vare eller andet – Så kontakt os her:

 

Vi svarer hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer.

Nyttigt info

Udsolgte varer – Oplever du udsolgte varer som kunne have din interesse, da kan vi i mange tilfælde skaffe den samme vare indenfor 7 hverdage – Så kontakt os og giv besked herom.

Begrænset lager – Står der i varebeskrivelsen, at der er et begrænset antal eller begrænset lager – Så kan vi ikke skaffe mere end det antal der er på shoppen.

Ordre – Mangler du en ordrebekræftelse? Tjek dit e-mail Spam filter eller uønsket mail, så ligger den ofte heri. Vi sender altid en ordrebekræftelse når du har gennemført betalingen. Hvis betalingen er gennemført er ordren altid gået igennem.

Levering – Der er 1-2 hverdages leveringstid. Pakker bliver leveret med GLS. Odre afgivet inden kl.10:00 på hverdage, bliver afsendt samme dag, med levering næste hverdag. Du vil modtage trackingnummer fra GLS.

Returnering – Ved returneringer eller udnyttelse af fortrydelsesret, læs da vores Handelsbetingelser – Her finder du også vores returadresse, leveringstid, samt generel info om BabyKidz.

Kontakt BabyKidz – Brug altid kontaktformularen vedr. returnering, forespørgsler, spørgsmål til et produkt, til en levering, til en vare. Sælgere og marketings-folk – Brug kontaktformular!

Rabatkoder – Hvis du har en rabatkode til BabyKidz.dk, så skal den indtastes ved “Check Ud” eller “Kurv”-siden, og rabatten bliver herefter fratrukket. For at få maksimalt ud af din rabatkode, hvis den er på et fast beløb – Da skal der købes minimum for det beløb rabatkoden er på. Hvis rabatkoden er en % rabat, da fratrækkes denne på samme måde, dog er der intet minimum køb.

Kort om BabyKidz

BabyKidz sælger pige- og drengetøj, tøj til baby, legetøj, Skole- & skriveartikler. Vi har fortrinsvis tøj i størrelsen fra 0 til 7 år, dog har vi enkelte varer til større børn op til 10 år.

Vores mål med BabyKidz er; at levere gode priser på unikke tøj mærker, som altid er i højeste kvalitet, samt accessoires, legetøj, skole- & skriveartikler til børn fra 0 og op til 12 år.

Vi springer ofte engros ledet over, dvs. mellemmanden, ligesom vi ofte køber partier – og kan derfor sælge gode brands, mærketøj og lækre designs til lave priser i forhold til konkurrenter.

Vi støtter det rummelige arbejdsmarked – Vi har valgt, at vores lager, pakning og afsendelse af varer bliver gjort af den Socialøkonomisk virksomhed Topvirk, der bl.a. beskæftiger mennesker, der er bevilget et fleksjob. Så når du bruger BabyKidz, er du socialt ansvarlig og du styrker dermed det rummelige arbejdsmarked.

Vi støtter miljøvenlig indpakning – Vi går op i at skåne miljøet og vores klodes begrænsede ressourcer, og er fokuseret på at minimere forbruget af emballage.